Thibau Nys ontving vandaag zijn Kristallen Fiets.
Volledig scherm
Thibau Nys ontving vandaag zijn Kristallen Fiets. © Photo News

Thibau Nys ontvangt trofee van Jongere van het Jaar na deugddoende rentree: “Deze krijgt een mooi plaatsje naast die van vorig jaar”

VeldrijdenThibau Nys heeft na de Flandriencross van Hamme zijn officiële Kristallen Fiets-exemplaar als beste Jongere van het Jaar in ontvangst mogen nemen. “Een tweede wiel om erbij te zetten, ik ben heel tevreden”, klinkt het bij Nys, die de trofee een tweede jaar op rij won. Volgende week verdedigt hij mee de Belgische eer op het WK veldrijden in Fayetteville.

12 reacties

 • Berthie Gijsen

  5 maanden geleden
  Dat is de zoon van hé .
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  Voor alle duidelijkheid moet Thibau het wel nog opnemen tegen mannen van 3 a 4 jaar jaar oude bij de beloften .Hij heeft nog niet het vermogen op 19 jarige leeftijd tegen deze mannen op iets zwaardere omlopen .Maar klasse komt boven en gun dit enorm talent nog wat tijd a.u.b !!
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Ja je houdt het inderdaad niet voor mogelijk dat er nog zijn die vinden dat hij de Kristallen Fiets als beste belofte niet verdient. Belgisch Europees en Wereldkampioen is natuurlijk voor sommigen niet genoeg. Kampioen van Sjakamaka dat telt voor die.
 • Rik Bogaert

  5 maanden geleden
  Het mag wel beginnen komen als hij idd zo ne crack zal worden!
 • nicole haeck

  5 maanden geleden
  Denk ook niet dat hij bij eerste zal eindigen, geen podium op het wk .
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?