Thibau Nys.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibau Nys. © BELGA

Thibau Nys maakt na sleutelbeenbreuk in Amerika heel snel werk van revalidatie, want: “Zou graag Koppenberg en EK halen”

VeldrijdenHet veldritseizoen wacht op niemand. Ook niet op Thibau Nys (18), vorige week zondag slachtoffer van een sleutelbeenbreuk in de Wereldbekermanche in het Amerikaanse Waterloo. Nys jr. vermant zich en traint nu alweer op de weg. Stiekeme streefdoel: 1 november. “De Koppenbergcross halen zou mooi zijn.”

7 reacties

 • ANDRE AERTS

  2 maanden geleden
  Rik Van Looy reed na 3 dagen terug een wedstrijd met een sleutelbeenbreuk.
 • Eduard Dierckx

  2 maanden geleden
  De naam Nys doet wonderen, hij is precies al een supervedette. Er zijn er nog andere die komen en er al zijn zoals Pidcock en ook de jonge Emiel en dan nog VDP en Van Aert passeren. Waarom niet meer over de vrouwencross, deze waren veel interessanter dan die van de mannen.
 • Willy Lammens

  2 maanden geleden
  Lijkt wel of Nijs de enige crosser is in België. Wat een tamtam rond een simpele sleutelbeenbreuk. Denk dat er heel wat renners dezelfde breuk hadden zonder er om de 2 dagen over te schrijven
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Is zo iets wel gezond?
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Zal het vlug voelen of het goed is of niet
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.