Thibau Nys.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibau Nys. © BELGA

Thibau Nys is de volgende in het rijtje: waarom hebben tegenwoordig zo veel crossers rugproblemen?

veldrijdenMathieu van der Poel, David van der Poel, Eli Iserbyt, Thibau Nys: waarom hebben tegenwoordig zo veel crossers last van de rug? Veldrijden is sowieso een belastende sport, maar analist Niels Albert ziet nóg een grote oorzaak.

8 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Nicole dus alleen Nys had een sterke rug, nee natuurlijk, Sven reed zelden op de weg met vele valpartijen en de plankenkoorts bij Mathieu op de OS droeg er ook niet toe bij, nogmaals de parcourbouwers zoeken almaar meer sensatie met onmogelijk schuine stroken en krampachtige valpartijen tot gevolg.
 • Roger De Win

  2 maanden geleden
  Ik meen me te herinneren dat Sven Nys regelmatig bij de chiropractor moest omwille van rugproblemen.
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Natuurlijk ligt het aan de parcoursbouwers. Erwin Vervecken heeft het zelf gezegd dat al die bochtjes dienen omdat de reclame goed in beeld moet komen. Nu is een cross met alle vedetten volledig afhankelijk van reclame om rond te komen. Vroeger met minder prijzengeld en startgeld kwam het van de plaatselijke handelaar en die hadden geen eisen om in beeld te komen.
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Vele jongeren hun rug is versleten voor ze eigenlijk crosser worden wegens te prestatiegericht bij de jeugd. Geldt eigenlijk voor elke sport.
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Adri nu heb je geen gelijk , dat ligt aan de persoon zelf niet aan de parcoursbouwers kijk naar vader Nys nooit last gehad . Je hebt een sterke rug of niet . En als je dat op jonge leeftijd gelijk jr Nys al hebt is dat niet van het crossen alleen.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.