Thibau Nys daags na wereldtitel bij beloften: “Neen, er komt geen tattoo van een regenboog”

Een ijzersterke Thibau Nys veroverde gisteren de wereldtitel veldrijden bij de beloften. Vandaag was hij opnieuw van de partij in Hoogerheide. “Mijn telefoon is een beetje ontploft”, klonk het the day after.

5 reacties

 • lieve rigo

  2 maanden geleden
  Gefeliciteerd Thibau schitterend 👏🏻👏🏻
 • nicole delanghe

  2 maanden geleden
  Chapeau!!
 • ETIENNE BOECKX

  2 maanden geleden
  Proficiat thibau, je reed als een volleerde prof. Jij zal ons in de toekomst nog veel crossplezier doen beleven net zoals je pa dat deed.
 • Martin Libbrecht

  2 maanden geleden
  Proficiat goed gedaan je was de beste
 • Alfons Detemmerman

  2 maanden geleden
  Proficiat schitterend gereden. Werelldkampioen van Belgie en Nederland. Ook proficiat voor Van Empel wereldkampioen van Nederland
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Op naar aparte categorie voor transgender personen na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  Op naar aparte categorie voor transgen­der personen na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de trans vrouw ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgender personen in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.