Tormans en Van Kasteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Tormans en Van Kasteren. © VTM/Belga

Teleurgestelde Tormans scherp voor Van Kasteren, die Wyseure en Verstrynge naar Alpecin-Fenix brengt: “Dit ruikt naar mensenhandel”

VeldrijdenJan Tormans stond op de skipiste in Oostenrijk, toen hij vernam dat Emiel Verstrynge en Joran Wyseure hem niet zullen volgen naar het nieuw project met Patrick Lefevere, maar vanaf 1 maart prof worden bij Alpecin-Fenix. “Ik verwijt die jongens niets. Dit is allemaal de fout van Hans van Kasteren. Zijn manier van handelen is beneden alle peil. Dit neigt naar voetbalpraktijken.” 

26 reacties

 • patrick isenborghs

  8 maanden geleden
  vdp heeft die jongens niet nodig in de cross Francois , daar doet hij het zelf wel. En ze moeten eerst nog wel bewijzen dat het wel degelijke crossers & wegrenners worden als profs. Er zijn er in het verleden nog geweest waar hoge verwachtingen werden vooropgesteld maar er nooit echt uitgekomen is.
 • Francois De Coster

  8 maanden geleden
  Geen mensenhandel maar geld voor Van derpoel, die twee gasten zijn toekomstige concurrentie voor VDP maar als ze in dezelfde ploeg zitten moeten ze voor hem rijden en zo heeft hij twee tegenstanders minder maar die men dan wel kan uitspelen als hij niet mee doet.
 • Staf Van de walle

  8 maanden geleden
  Dat ene zinnetje van Lefèvre 'Hermans? dat kan een goede helper worden', wie wil daar bij gaan? je kan alleen als helper dienen.
 • Jan Lanclus

  8 maanden geleden
  Deze actie gaat zich wreken. Ik denk dat hun carrière nu al gehypotheceerd is.
 • RENE CUYVERS

  8 maanden geleden
  Gebeurt al jaren in het voetbal, is al vanzelfsprekend geworden...jonge voetballers krijgen contracten aangeboden waar een werkende mens qua loon in zijn leven niet kan verdienen..gebeurt niks aan
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.