Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Taaie Iserbyt geeft Pidcock lik op stuk in Hoogerheide: “En nu moeten we leren uit de kampioenschappen uit het verleden”

VeldrijdenPuntjes op de i, één week voor Fayetteville. Eli Iserbyt heeft in Hoogerheide de generale repetitie voor het WK veldrijden gewonnen. Tom Pidcock kreeg na een val bij de concurrentie een vrijgeleide naar de zege, maar een taaie Iserbyt ging in een enerverend slot nog met de bloemen lopen. 

10 reacties

 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Wat een binnenpretjes moeten Tom en Lars hebben, wetende dat de Belgen het elkaar niet gunnen, en zelfs niet binnen de eigen rode brigade ( zoals ze reeds lieten zien in andere crossen), ze niet alleen tegen hun beide gaan rijden, maar ook tegen Eli en Toon, en voor eigen kans gaan. En daar gaat dan alle strategie of gemaakte afspraken binnen Belgische ploeg ...en vallen de Belgen weeral wereldwijd door de mand.
 • Dirk Van Den Bossche

  4 maanden geleden
  Als het voor Bockske maar genen Belg is , dan is hij content. Maar ja , je vriend Nederlander kan niet starten
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Moest ik een weddenschap aangaan, ik zou toch inzetten op Pidcock!
 • Lucas Balieu.

  4 maanden geleden
  Belgen opletten, die Pidcock heeft vandaag gewoon even getest hoe hij ervoor stond. De volgende week staat hij er, mark my words
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Als je ziet hoe dicht Aerts terug kwam nadat hij eerst ver terug geslagen was dan reed die eigenlijk een geweldige race. Moet een paar keer een snelste ronde gereden hebben.