Sven Nys.
Volledig scherm
Sven Nys. © JDK

Sven Nys moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor, Telenet haakt af in 2021

VeldrijdenSven Nys moet in 2021 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor zijn veldritteam Telenet Baloise Lions. Dat maakte de tweevoudige wereldkampioen vanavond bekend. Hoofdsponsor Telenet verlengt zijn overeenkomst, die afloopt eind 2020, niet.

17 reacties

 • Patrick morel

  2 jaar geleden
  Logisch, ze komen met de meeste renners aan de start, rijden meestal samen en plaats 3 is het hoogst gegrepen, op verre afstand.
 • Dirk Dierckx

  2 jaar geleden
  Hij kan misschien een gokkantoor als sponsor nemen, zij zullen dan wel bepalen wie er mag winnen, zoals in de voetbal’sport’.
 • guy vermeulen

  2 jaar geleden
  Kan hij zelf niet sponseren ? spelen met een ander zijn geld zo is het niet moeilijk .
 • Gerrit Goossens

  2 jaar geleden
  De titel van dit artikel is de wereld op zijn kop. Dat Nys op zoek moet naar een nieuwe sponsor is een gevolg van een eigen beslissing. Hij zegt duidelijk dat hij met zijn team een andere weg wil inslaan en dat sponsoring van een mediabedrijf daarin niet past. Het is dus niet Telenet maar Nys die afhaakt.
 • Erik De Muynck

  2 jaar geleden
  Joepie, tarieven van Telenet zullen misschien wat dalen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”
  Veldrijden
  13

  Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

  Eén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbike: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrijden
  Wielrennen
  2

  Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbi­ke: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrij­den

  De mountainbikecampagne van Eli Iserbyt (24) komt niet van de grond. Iserbyt gaat door een rugblessure enkele weken uit competitie. De eindwinnaar van de recentste Wereldbeker veldrijden zal daardoor zeker de wereldbekermanche mountainbike in Nove Mesto en zijn eerste wegwedstrijden missen, maar de voorbereiding op het veldritseizoen komt niet in het gevaar: “De dokters hebben me verzekerd dat alles weer goed komt.”