Sven Nys keihard voor zichzelf na opgave

KoppenbergcrossSven Nys leek in de Koppenbergcross op weg naar een plaats in de top vijf, maar materiaalpech besliste er anders over. "Ik ben zwaar ontgoocheld. Ik had graag meegedaan voor de overwinning, maar ik was zelfs niet goed genoeg voor het podium."

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Geen magische nummer 10 voor opgevende Nys, wel tweede op rij voor Van Aert
  Koppenbergcross

  Geen magische nummer 10 voor opgevende Nys, wel tweede op rij voor Van Aert

  November, dat is Sven Nys-maand. Althans toch de voorbije jaren. In Oudenaarde, Ruddervoorde en Asper-Gavere was de 'Kannibaal van Baal' steevast op de afspraak, maar anno 2015 draaide de eerste opdracht van het belangrijke drieluik uit op een grote ontgoocheling. Nys startte alweer dramatisch en moest de hele tijd achtervolgen. Tot overmaat moest hij in de slotronde nog afdruipen met kettingproblemen. Wout van Aert maalde er niet om en speelde weer met de verzamelde tegenstand. Er nog een solo bovenop, het beeld is zo stilaan vertrouwd. En hij is nog altijd maar 21, arme Meeusen, Pauwels en co. Het is wachten op die andere parel Mathieu van der Poel om een echte strijd te zien.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"