Sven Nys op de crossfiets.
Volledig scherm
Sven Nys op de crossfiets. © Joel Hoylaerts / Photonews

Sven Nys is zeker dat Van Aert en Van der Poel wél startgeld krijgen bij Wereldbeker-crossen: “Niet fair, anderen blijven met lege handen achter”

VeldrijdenSven Nys is zeker dat Wout van Aert en Mathieu van der Poel betaald worden om te starten in Wereldbeker-crossen. Dat zegt hij in een interview met Wielerflits. Bewijzen heeft Nys niet, maar zeker van zijn stuk is hij wél. 

37 reacties

 • Ivan Hessels

  1 jaar geleden
  Stel dan de vraag rechtuit rechtaan aan die tenoren zelf, onder het oog van de media hé. Onverwacht en op hetzelfde moment, om onderlinge afspraken onder hun te beperken!
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Paul Van Oosterwijck en waarom niet? spreek van een geluk dat ze niet een gans jaar meerijden in het veld .Nu kunnen anderen ook dik hun boterham verdienen met overwinningen .Toen vdp een gans sezioen mee croste was het ook niet goed want het was steeds dezelfde winnaar . Het zal altijd iets zijn waar altijd negatieve commentaar op komt als die geen belgisch paspoort heeft . Nu kunnen de full time crossers zich zelf eens bewijzen ze
 • Paul Van Oosterwijck

  1 jaar geleden
  Zo zijn een nog wel oneerlijkheden zeker ... Is het eerlijk dat sommigen maar enkele crossen rijden en enkel meerijden om wereldkampioen te worden ?
 • francois demunter

  1 jaar geleden
  Heeft het horen zeggen, maar zegt zelf in de media 'Ik heb geen bewijzen'. Eerst bewijzen of anders zwijgen.
 • Francis Dieu

  1 jaar geleden
  Zou beter zwijgen als hij geen bewijzen heeft.Als de grote drie terugkomen,zullen de toeschouwers ook meer dan verdubbelen. Wat Wuyts betreft : Johan Vansummeren heeft het ooit verwoord : Wuyts denkt dat hij alles van de koers kent,gelukkig zit Decauwer langs hem.
 1. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  8

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee!
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.