Volledig scherm
© BELGA

Sterke Iserbyt pakt na lange solo in Hulst tiende zege van het seizoen: “Het ging heel vlot”

VeldrijdenEli Iserbyt heeft in een winderig Hulst de laatste manche van de Ethias Cross gewonnen. De 22-jarige West-Vlaming van Pauwels Sauzen-Bingoal maakte reeds in de openingsfase het verschil.

 1. Tomas Van Den Spiegel, organisator van het WK 2021, over dit in recordtijd opgezette WK: “Chapeau, maar wij willen het helemaal anders doen”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Tomas Van Den Spiegel, organisa­tor van het WK 2021, over dit in recordtijd opgezette WK: “Chapeau, maar wij willen het helemaal anders doen”

  Op een autocircuit kan je snel schakelen. Vraag het de Formule 1-coureurs die eind oktober naar Imola komen. Vraag het aan de organisatoren van het WK wielrennen, die maar drie weken nodig hadden om een WK in elkaar te boksen. Zonder dure campagnes en met weinig of geen publiek. “Alle respect”, zegt Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics, “maar dit is niet het WK zoals wij het volgend jaar in Vlaanderen hopen neer te zetten.”
 2. Golazo stelt crosskalender 2020-2021 voor: start in Lokeren op 26 september, enkele wedstrijden later op de namiddag
  Veldrijden

  Golazo stelt crosskalen­der 2020-2021 voor: start in Lokeren op 26 september, enkele wedstrij­den later op namiddag

  Nadat vorige week de definitieve kalender van de Wereldbeker veldrijden werd bekendgemaakt, heeft ook Golazo haar definitieve crosskalender voor volgend seizoen voorgesteld. Een aantal veldritten staan niet meer op hun traditionele datum. De aangepaste kalender werd goedgekeurd door Belgian Cycling en de UCI. Het internationaal veldritseizoen start op 26 september met de Ethias Cross in Lokeren.
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"