Belga/Photo News
Volledig scherm
© Belga/Photo News

Sportjournalist Stijn Vlaeminck geeft tips voor jouw Gouden Cross-ploeg: “Ik verwacht dat Thibau Nys ook zal schitteren in het veld”

Gouden CrossHet is bijna zover. Dit weekend gaat de Gouden Cross opnieuw van start met de Berencross in Meulebeke. Sportjournalist en VTM Nieuws-sportanker Stijn Vlaeminck deelt alvast zijn ultieme tips voor jouw Gouden Cross-ploeg. 

3 reacties

 • patrick isenborghs

  3 weken geleden
  Rik Cappelle geef die jongen nog een paar jaar ,is iemand die hoge toppen kan scheren in het veldrijden & op de weg. Afbreken is gemakkelijk dat kan iemand zonder handen ook. Momenteel is er weinig tegenstand voor overwinningen tegen vdp .90% van de ritten zijn voor hem maar wie weet word nijs zijn opvolger
 • Rik Cappelle

  3 weken geleden
  De saus zal rap geschift zijn als de drie musketiers, zijnde Vandepoel Van Aert en Pidcock, in de arena treden. En bij Bingoal zal er ook niks te verdienen vallen.
 • Sam Bedfort

  3 weken geleden
  Dat hadden we zelf nooit kunnen bedenken.
 1. Meeval voor Nys, die mogelijk al over vier weken weer kan crossen: “Het enige wat écht spijtig is, is dat Thibau hierdoor een pak UCI-punten mist”
  Play
  PREMIUM
  Veldrijden
  5

  Meeval voor Nys, die mogelijk al over vier weken weer kan crossen: “Het enige wat écht spijtig is, is dat Thibau hierdoor een pak UCI-pun­ten mist”

  Geluk bij een ongeluk voor Thibau Nys (19). De crosser brak dit weekend zijn linkersleutelbeen bij een val in de Wereldbekercross in Waterloo, maar het ziet ernaar uit dat het om een ‘propere’ breuk gaat. Met wat meeval kan hij over vier weken alweer koersen. Maar sportief blijft zijn val niét zonder gevolgen. Hoe gaat Nys om met die opdoffer?
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?