BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN
Volledig scherm
BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN © BELGA

Sanne Cant rekent af met kranige Lotte Kopecky en pakt twaalfde driekleur op rij

VeldrijdenSanne Cant heeft zich in Meulebeke voor de twaalfde opeenvolgende keer tot Belgisch kampioene gekroond. Cant reed de hele wedstrijd aan de leiding en haalde het voor Lotte Kopecky.

24 reacties

 • robert dumortier

  1 week geleden
  Je moogt niet vergeten dat Sane al de plak zwaait vanaf haar 18 verjaardag en dat ze op haar dertigste nog de beste is in België en nog domineert hier in België het !s hoog tijd dat de jeugd het roer overneemt en het kan opnemen tegen het Nederlands geweld DAT Sane altijd heeft kunnen beantwoorden ! Daarom dikke Proficiat Sane en bedankt dat u België zolang op de eerste rij heeft gezet in de cyclocros dat de jeugd de jeugd nu u werk voort zet .
 • Willy Van Mol

  2 weken geleden
  Je moet het maar doen 12 titels op rij... dat tegenstand van Lotte Kopecky komt bewijst dat Lotte nog steeds stappen vooruit neemt in haar carrière, denk dat we haar nog wel zullen zien in de toekomst ! Waarom niet deelnemen aan wk veldrijden ? ... Beide succes gewenst op het wk in eigen land.
 • Johan Messeeuw

  2 weken geleden
  Volgens mij worden onze vrouwelijke veldrijdsters zoals Cant en Verdonschot veel te goed betaald volgens hetgeen zij presteren. Geldkraan toe en enkel betalen als ze het podium halen !
 • dirk claeys

  2 weken geleden
  Haar beste wedstrijd , en laatste kans om nog iets,te hebben, haar startcenten zijn nu veilig!
 • pierre De Smet

  2 weken geleden
  De beste heeft gewonnen , maar als Kopecky nog wat meer wedstrijden zou rijden en zo meer techniek onder de knie zou krijgen zou ze een waardige opvolgster kunnen worden , in ieder geval heb er van genoten zowel bij de dames als bij de heren twee mooie en terechte podiums .
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari