BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ronhaar baseerde zegegebaar op Van Aert: “Maar hoop dat Mathieu wint” - Kielich teleurgesteld: “Kwam om te winnen”

WK VeldrijdenDe eerste trui van dit WK in Oostende gaat naar Nederland. Pim Ronhaar is de gelukkige. De Nederlander kwam na een knappe solo als eerste over de meet. Opvallend: voor zijn vreugdegebaar haalde hij inspiratie bij... Wout van Aert. 

3 reacties

 • wim rooyakkers

  8 maanden geleden
  Als men door het jaar door een werkgever betaalt wordt,dan ga je niet elkaar tegen werken voor een keer per jaar ,want dat kan de sfeer binnen de ploeg verpesten.enndat is ook zo bij een WK op de weg.
 • ROGER DEPREZ

  8 maanden geleden
  Waarom Van De Bosch Kielich niet hielp om het gat toe te maken begrijp ik niet, dit is helemaal geen landenploeg maar een houding van de merkenploeg. Ik dacht dat om een landenploeg ging, niet dus.
 • Ineke Visser

  8 maanden geleden
  Gefeliciteerd!
 1. In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”
  Play
  Veldrijden
  7

  In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”

  Op Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock is het nog een tijdje wachten. Maar Pauwels Sauzen-Bingoal start in de Ethias Cross in Lokeren wel nagenoeg op volle sterkte. De drietand Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout moet ook dit seizoen weer gensters slaan. Iserbyt is de uittredende winnaar in Lokeren en start opnieuw als topfavoriet. Wij trokken mee in zijn spoor.