BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ronhaar baseerde zegegebaar op Van Aert: “Maar hoop dat Mathieu wint” - Kielich teleurgesteld: “Kwam om te winnen”

WK VeldrijdenDe eerste trui van dit WK in Oostende gaat naar Nederland. Pim Ronhaar is de gelukkige. De Nederlander kwam na een knappe solo als eerste over de meet. Opvallend: voor zijn vreugdegebaar haalde hij inspiratie bij... Wout van Aert. 

3 reacties

 • wim rooyakkers

  2 jaar geleden
  Als men door het jaar door een werkgever betaalt wordt,dan ga je niet elkaar tegen werken voor een keer per jaar ,want dat kan de sfeer binnen de ploeg verpesten.enndat is ook zo bij een WK op de weg.
 • ROGER DEPREZ

  2 jaar geleden
  Waarom Van De Bosch Kielich niet hielp om het gat toe te maken begrijp ik niet, dit is helemaal geen landenploeg maar een houding van de merkenploeg. Ik dacht dat om een landenploeg ging, niet dus.
 • Ineke Visser

  2 jaar geleden
  Gefeliciteerd!
 1. Laurens Sweeck maakt zich boos maar wint wel Parkcross van Maldegem: “Hard voor moeten knokken”
  Play
  Veldrijden
  34

  Laurens Sweeck maakt zich boos maar wint wel Parkcross: “Ze hielden de achtervol­ging net draaiende”

  Laurens Sweeck heeft de Parkcross van Maldegem gewonnen, de voorlaatste manche van de Ethias Cross. Sweeck opende de debatten, kreeg het gezelschap van Michael Vanthourenhout, maar die viel op drie ronden van het einde letterlijk weg. Eli Iserbyt werd tweede, voor Lars van der Haar. Sweeck maakte zich onderweg ook even boos omdat z’n ploegmaats te weinig steun verleenden.