Wout van Aert won in Dendermonde door Mathieu van der Poel op bijna drie minuten te fietsen.
Volledig scherm
Wout van Aert won in Dendermonde door Mathieu van der Poel op bijna drie minuten te fietsen. © Photo News

REACTIES. Van Aert: “Ik ga die Wereldbekertrui verdedigen” - Van der Poel: “Neen, ik heb me niet geamuseerd”

VeldrijdenWat een exploot van Wout van Aert in Dendermonde. De winnaar van Milaan-Sanremo fietste Mathieu van der Poel op bijna drie minuten na een zware moddercross. Bovendien mikt hij nu ook op het eindklassement in de Wereldbeker. “Het zou stom zijn om die mooie trui niet te verdedigen.”

23 reacties

 • René Pijnacker

  1 maand geleden
  Een cross parkoers moet volgens de regels van de UCI voor minimaal 90% berijdbaar zijn. Dat was dit parkoers zeker niet.
 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  swerts ik zou toch eens terug beginnen te tellen over die wereldtitels man. En idd beter volgend jaar nog enkel een echte cross laten organiseren zoals die nu van Dendermonde en misschien ook die van Valkenburg waar VA nu bijna 3 jaar geleden zijn laatste onderlinge overwinning pakte tegen VDP want alle andere crossen zijn snelheids of kermiscrossen voor jou.
 • pierre mommens

  1 maand geleden
  Dit was echte cross,zoals vroeger,en géén akrobatisch gedoe(daar is Vdp wel de beste in),nu zijn het bijna criteriums rond de kerktoren,ik heb gisteren geen proficiat gezien vanwege Vdp aan Wout
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Ineke er is een verschil tussen één cross en een criterium en in een echte cross zoals gisteren en vroeger heeft men vermogen( wattage trappen) nodig en wie dat wint is de beste, dat wil helemaal niet zeggen dat MVDP geen terechte winnaar is in die criteriums.
 • Johan Hendrickx

  1 maand geleden
  In het decennia dat Liboton de beste was, waren het bijna altijd zo'n crossen. Tegenwoordig zijn er enkele crossen die meer gelijken op een wegrit.. is dat crossen?
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"