BELGA
Volledig scherm
© BELGA

REACTIES. Iserbyt: “Beste heeft gewonnen” Vanthourenhout: “Had benen om op podium te staan”

WK veldrijdenDe Belgen stonden met een duidelijk plan aan de start van het WK veldrijden, maar botsten op een beresterke Tom Pidcock. “Er was weinig aan te doen", klonk het eerlijk.

6 reacties

 • jos jansen

  1 jaar geleden
  Een vraagje?Wat is eigenlijk veldcross?
 • rene vreys

  1 jaar geleden
  Zo heeft Vanderpoel al meer crossen gewonnen van Vanaert ,Iserbyt zat veel te ver toen pidcock vertrok en dan heb je zeker geen kans meer niet dat Hij had kunnen volgen .
 • Ronny Dooms

  1 jaar geleden
  Als hij de benen had stond hij mee op het op het podium??
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  ook altijd iets met deze ,je moet tijdens de cross de benen hebben & niet erna , verdiend podium en de beste heeft gewonnen & dat was zo in alle cat
 • Kirby Morgan

  1 jaar geleden
  Vanthourenhout, als je de benen had om op het podium te staan, waarom sta je er dan niet op?
 1. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 3. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”