Toon Aerts werd derde op het WK in Oostende.
Volledig scherm
Toon Aerts werd derde op het WK in Oostende. © BELGA

REACTIES. Aerts: “Wout had gewoon pech op het verkeerde moment” - Vanthourenhout: “Balans is negatief, maar niemand heeft ontgoocheld”

WK veldrijdenHet stof is gaan liggen, de wereldtitels op het WK veldrijden in Oostende zijn uitgedeeld. Op deze pagina bundelen we de belangrijkste reacties. Van Toon Aerts (3de) over Eli Iserbyt (7de) tot Zdenek Stybar (18de).

6 reacties

 • Johan Maddens

  7 maanden geleden
  Er zijn hier kenners aanwezig . Zoals al eerder hier vermeld als VDpoel pech heeft wint Van Aert en als Van Aert pech heeft wint VDPoel . De laatste crossen zijn er een bewijs van ! Van Aert heeft zijn achterstand volledig weggewerkt . Wout heeft zich volledig opgeblazen om de kloof zo rap mogelijk te dichten en VDPoel kreeg vleugels ! Chapeau voor Van Aert waar hij tegenwoordig weer staat na zijn val .
 • Thierry Verhaegen

  8 maanden geleden
  @Marc Van Leuven ben blij dat ik dan toch niet alleen ben die dat opgemerkt heeft. Aerts die zich in de eerste rond tusse VA en VDP wringt om dan onmiddelijk van de fiets te springen waardoor VA een paar meters krijgt. Ongetwijfeld afgesproken vooraf, want ik heb niemand (ook aerts niet) daar nog zien van de fiets springen. Tactiek was duidelijk VDPoel hinderen als je in het begin er even voor geraakt en wout volle gas. Maar daar had hij zich al vergaloppeerd
 • René Pijnacker

  8 maanden geleden
  Verkeerd moment pech? Wat is een goed moment? Afijn, toch beter in ronde 3 dan in de laatste ronde lijkt me.
 • Stephaan Van den Broeck

  8 maanden geleden
  Wout had gewoon pech op het foute moment. Kan je dan ook pech hebben op het juiste moment?
 • Jan Timmermans

  8 maanden geleden
  Zowel Wout als Mathieu waren eerlijk in hun reactie op de wedstrijd. Beide zijn toppers waar we nog veel plezier aan kunnen beleven.
 1. Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”
  Koers zkt. Vrouw
  3

  Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”

  In Koers zkt. Vrouw gaan Starcasino Cycling Team en Cycling Vlaanderen op zoek naar een toekomstige ster in het Belgische dameswielrennen. Liefst 3.800 vrouwen schreven zich in en gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs: een profcontract voor één jaar. Van die 3.800 blijven er nog tien over. In een unieke 6-delige videoreeks volgt HLN.be de afvalrace van dichtbij en zoomt het in op enkele bijzondere rensters. Want... “Vrouwen weten vaak niet hoe hard ze met de fiets kunnen rijden.”
 1. Arne Baers begint in zijn eigen Beringen aan zijn veldritseizoen: “Afwachten hoe mijn gebroken pols reageert”
  Veldrijden beloften

  Arne Baers begint in zijn eigen Beringen aan zijn veldritsei­zoen: “Afwachten hoe mijn gebroken pols reageert”

  Arne Baers (Acrog Balen) start zaterdag aan zijn veldritseizoen. De Palenaar doet dat in eigen stad, in de Ethiascross op de terril van Beringen. Baers (19) start met lichte twijfel, want tweeënhalve week geleden brak hij zijn pols bij een val op training. “Normaal stond ik zes weken langs de kant, maar dankzij een snelle operatie kan ik nu al crossen. Of ik voluit kan gaan, zal tijdens de cross moeten blijken”, vertelt Arne Baers.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.