BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Pidcock heeft nog geen startcontract in Boom: “Het is allemaal heel vreemd, die aankondigingen van renners”

VeldrijdenDe Superprestige in Boom is zaterdag aangekondigd als de rentree van twee van de Grote Drie: Tom Pidcock en Wout van Aert. Maar de Brit van Ineos Grenadiers heeft wel nog geen startcontract. Én de organisatie zit bovendien met andere kopzorgen.

7 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Op zich zullen die grootverdieners er niet zozeer van wakker liggen dat ze voor wat minder startgeld moeten starten als dat in functie is van hun voorbereiding dus dat zal wel in orde komen.
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Ik zo het ook doen je moet ijzer smeden al het nog warm is.
 • van roy jozef

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat die regering nu eens eenlijnige maatregelen treffen. Nergens of overal toegelaten. Als ge het aan burgemeesters moet overlaten hebben we al wel gezien waar het eindigt. Honderden besmettingen in de meeste gemeenten en nog alles laten doorgaan.
 • joeri gielen

  2 maanden geleden
  Sommigen denken dat deze renners rijden voor hunne tijd om te krijgen , echter rijden ze voor hunne boterham te verdienen.
 • Jean Pierre Huybrechts

  2 maanden geleden
  Vroeger op mijn werk kreeg ik ook geen startgeld,was als patholoog wel goed betaald ,nu op pensioen waar ik goed kan van leven, en btw wat brengt dat op voor de gemeenschap die cross en aanverwanten, kijk Ronde van Frankrijk, de rijke rijft het geld binnen,de kleine wuift met een vlagje en betaald.