Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Organisator Golazo wil vanavond beslissing over BK met of zonder publiek

VeldrijdenDe kans dat het BK met publiek wordt gereden, komend weekend, lijkt klein. Momenteel is dat nog altijd verboden, al vocht de cultuursector een soortgelijke coronamaatregel in zijn branche met succes aan bij de Raad van State. In het veldrijden kwam het zover niet en het BK is wellicht ook te kort dag om alsnog met publiek plaats te vinden. “Onze deadline is vanavond”, klinkt het bij organisator Golazo.

5 reacties

 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  De supporters zoeken het zelf, kijk tv beelden, plaats genoeg maar iedereen staat op een hoopje zonder mondmasker of mondmasker op de kin of in de nek, dus eigen schuld van de supporters, en net die klagen dan.
 • Joeri D'hollander

  5 maanden geleden
  De meeste mensen hebben zich laten vaccineren, en ook dan nog worden we dingen verboden. Wanneer gaan ze hier met stoppen? Gaan ze de mensen echt tot op waanzin drijven?? Iedereen is het beu... en ik begrijp dat het voor getroffen families anders is... maar dat is zo met alles. Iemand die een familielid verliest in een verkeers ongeluk bekijkt het ook niet meer zoals voorheen. Gaan we het verkeer ook afschaffen dan? Dit is de natuur die ons iets wil zeggen, laten we allemaal luisteren.
 • viaene philippe

  5 maanden geleden
  Het is gezond aan de zee waarom niet en prettig om te kijken ,gezonde zeelucht dat is de oplossing allen daarheen zonder ministers.
 • RUDY Devolder

  5 maanden geleden
  Kijk eens rond waar veel publiek bijeen komt,de corona regels tellen niet voor de meeste. Elke beweging is veilig zeggen ze,ik vraag mij af waarom de besmetting dan zo omhoog gaan.
 • Koenraad Breems

  5 maanden geleden
  Wat is een BK zonder publiek ?!? Het vind plaats in de “gezonde” buitenlucht , dan kan je publiek met CST toch niet weigeren Op de Meir in Antwerpen liep er de laatste dagen meer volk rond waarvan er een aantal zonder CST bij waren Politici : stop nu toch eens met die belachelijkheden , dubbel gevaccineerde, eventueel met booster, moeten in de buitenlucht ALLE evenementen kunnen bijwonen