BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Oppermachtige Van der Poel viert ook feest in Ambiancecross: “Het ziet er misschien makkelijk uit, maar dat is het niet”

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft net zoals vorig jaar de Ambiancecross in Wachtebeke gewonnen. De Nederlandse wereldkampioen boekte zo zijn zesde seizoenszege in het veld. Tim Merlier en Quinten Hermans vervolledigden het podium.

14 reacties

 • Jan Van Den Bergh

  2 jaar geleden
  Het veldrijden heeft geluk dat het zich in de winter afspeelt . In de zomer ga je niet veel kijkers verleiden met zoiets vrees ik . Geen greintje spankracht meer ...
 • ETIENNE BOECKX

  2 jaar geleden
  Ik heb gekeken net zoals de vorige cross tot van de poel vertrok ! Toen veranderd van zender tegen het opkomen van slaapneiging.
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Beter, Best. Matieu ...........
 • wim rooyakkers

  2 jaar geleden
  Je moet het toch iedere keer maar weer doen,en knap dat hij aan de verwachtingen voldoet,want wie hem in België een keer zou kloppen,word meteen net onder de koning geplaatst.
 • Mieke Hendrickx

  2 jaar geleden
  Mooi podium. Proficiat alle drie.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.