BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Oppermachtige Sanne Cant vlamt door het zand naar dertiende Belgische veldrittitel op rij

VeldrijdenSanne Cant heeft haar dertiende Belgische veldrittitel op rij beet. De 31-jarige Antwerpse rekende in Middelkerke probleemloos af met Marion Norbert Riberolle en Laura Verdonschot. Lotte Kopecky viel naast het podium.

70 reacties

 • walter huybrechts

  4 maanden geleden
  Ignac de Wulf duidelijk geen kenner,een beetje respect voor haar prestaties zou niet misplaatst zijn
 • Hermes Olympus

  4 maanden geleden
  Proficiat Sanne, je bent de beste , veel geluk op het WK wij duimen.
 • monique bolen

  4 maanden geleden
  IGNACE DEWULF, ik heb Sanne als meisje weten deelnemen aan het eerste WK in Sint-Michiels-Gistel voor dames waar ze eindelijk nog te jong was voor deelname mar om reden dat er niet beter was, sinds dien zijn er nog maar weinig in Belgie die haar hebben na gedaan (geen) bekijk haar palmares maar als je 13x BK wint waarvan velen weten dat ze in Ruddervoorde van een titel werd bestolen en 3x wereld kampioene werd niet tegen Janneke en Mieke zou ik beschaamd zijn om iemand af te kraken.
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  IGNACE DE WULF, In haar 12 jarige carriere heb ik Sanne de Nederlanders en de rest zien op minuten rijden .Drie wereldtitels en alles gewonnen . Er is een tijd van komen en gaan en ook Van Aert en andere toppers gaan dit meemaken . Toch een beetje respect voor haar schitterende palmares Een aanrader voor u , eventjes haar palmares bekijken !
 • Jonah Kemps

  5 maanden geleden
  Ik zie deze Cant nog wel top 5 rijden op het WK, maar podium gaat nooit lukken zonder pech van anderen.
 1. Kersvers wereldkampioen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawatencross in Lille
  Veldrijden
  12

  Kersvers wereldkam­pi­oen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawaten­cross in Lille

  Na zijn wereldtitel veldrijden gekscheerde Tom Pidcock dat hij zondag in Lille graag zijn regenboogtrui zou willen showen voor hij aan zijn voorbereiding op het wegseizoen begint. De Brit is momenteel op citytrip in New York, maar landt zaterdagavond in België, om al zondagavond naar de Algarve in Portugal te vliegen voor een stage. Crossen in Lille is dus in principe mogelijk. De organisator van de Krawatencross deed een bod bij het management van Pidcock, maar kreeg nog geen antwoord.
 2. "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren
  Veldrijden
  52

  "Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren

  Het vertrek van Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21) bij Tormans zorgt voor veel opschudding in veldritland. Nadat Jan Tormans en Patrick Lefevere, die het duo zien vertrekken naar Alpecin-Fenix, al uithaalden naar makelaar Hans van Kasteren, heeft nu ook Bart Wellens cynisch gereageerd. Wellens - huidig ploegleider van beide renners - vindt dat de twee een mes in zijn rug steken.