Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Oppermachtige Pidcock ontneemt Belgen nog voor halfkoers alle hoop: “Gewoon aan het plan gehouden”

WK veldrijenGeen enkel verhaal. Vier ronden liet Tom Pidcock de Belgen wat speldenprikken uitdelen en daarna had hij aan een klein gaatje genoeg om de boel resoluut in handen te nemen. De Brit knalde solo naar zijn eerste wereldtitel bij de profs, met overschot.

10 reacties

 • Annie Van den Eynden

  5 maanden geleden
  De wereldkampioen zou de winnaar van de wereldbeker moeten zijn. Nu komen er enkele renners een paar crossen meedoen en komen dan fris aan de start van het WK. De echte crossers hebben dan soms 30 crossen achter de rug. Een ééndagskoers zou niet mogen beslissen wie de wereldkampioen is. Idem op de weg : de wereldkampioen moet de eerste zijn in de UCI wereldranking na het hele seizoen. Veel eerlijker.
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  Pidcock speelde al de eerste ronde met de tegenstand , keek steeds naast hem en achterom . Was al zeker . Zijn twee laatste crossen zijn gewoon als test verlopen . Een enorm talent op zijn leeftijd (22 jaar)
 • Guy Soetewey

  5 maanden geleden
  Het Belgisch blok. Waar Hoe Wanneer
 • LUDO SPRANGERS

  5 maanden geleden
  We weten wie momenteel de beste crossers zijn! De 3 wegrenners! Ze hebben een grotere motor en zeker op dergelijke parcours! De crossers moeten ook meer wegwedstrijden rijden! Pidcock nam nog een drinkbus mee! Hij kan alles,vergeet zijn goud niet bij het mountainbiken!
 • Isabelle Aerts

  5 maanden geleden
  Hij heefd gewoon geluk ,de koning van het veldrijden was er niet Vandepoel Mathieu ,de koning van de modder