Lars van der Haar met zijn echtgenote Lucy Garner en de honden Robby en Rex.
Volledig scherm
PREMIUM
Lars van der Haar met zijn echtgenote Lucy Garner en de honden Robby en Rex. © Orange Pictures

Op bezoek bij Lars van der Haar, die op weg naar zijn Europese titel alle puzzelstukjes van zijn leven moest doen passen: “Sinds het verlies van mijn zus is opgeven geen optie meer”

VeldrijdenEen vat Heineken op café, en een broodje kroket uit de muur om 2 uur ‘s nachts: zo viert een Nederlander een Europese titel, zou je denken. Niet Lars van der Haar (30). Die vierde rustig thuis met z’n familie en z’n vrouw, de Britse ex-renster Lucy Garner (27). Maar stille crossers, diepe gronden. Toen hij Lucy voor het eerst zag: “Wat een lekker wijf!” Hoe het verlies in zijn jeugd hem hardde: “Opgeven is geen optie meer.” En of hij Van Aert en Van der Poel wil kloppen: “Waarom fiets ik anders?”

13 reacties

 • Géry Mergaerts

  2 maanden geleden
  Respect Lars...mijn overleden vader was een top-supporter van uw kunnen...!!
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Moesten alle mensen zich gedragen als Lars zou de wereld er gans anders uit zien. De man verdient een standbeeld.
 • Roger Dubois

  2 maanden geleden
  Proficiat kerel !
 • Guy Roelandt

  2 maanden geleden
  Toffe gast !
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Eerlijke mens, op alle vlakken.
 1. Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”
  PREMIUM
  Veldrijden
  12

  Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

  Eén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”