Van der Poel werd begin dit jaar wereldkampioen in Oostende.
Volledig scherm
Van der Poel werd begin dit jaar wereldkampioen in Oostende. © ANP

Oostende organiseert in 2027 opnieuw het WK veldrijden

VeldrijdenNa de editie van begin dit jaar zonder publiek zal Oostende in 2027 opnieuw het WK veldrijden organiseren. De Internationale Wielerunie (UCI) wees de organisatie vrijdag toe aan de kuststad. Maandag maakte Oostende het nieuws officieel bekend in een persbericht.

0 reacties

 1. Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldritgids
  Veldrijden

  Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldrit­gids

  Modder, spektakel en tomeloze inzet: dat zijn de ingrediënten van het spannende nieuwe veldritseizoen. Met opnieuw de intrede - niet vroeger dan eind november weliswaar - van de absolute klasbakken Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Het Laatste Nieuws geeft op zaterdag 2 oktober het startschot met de meest complete en 48 pagina’s tellende veldritgids. Fiches en voorstelling van alle renners, ploegen en klassementen en natuurlijk een volledige kalender. En die is uitgebreid, met onder anderen Superprestige, de vernieuwde en uitgebreide Wereldbeker, X2O Badkamers Trofee en Ethias Crossen. Bovendien ook met een voorwoord van Niels Albert. De gewezen kampioen kijkt verlekkerd uit naar het seizoen. “We zijn terug! Na een jaar coronamiserie ­eindelijk weer een volle veldritkalender. ­Eindelijk weer fans en eindelijk weer feest­tenten.”
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.