Albert Van Damme.
Volledig scherm
Albert Van Damme. © IMAGEGLOBE

Ook voormalig wereldkampioen veldrijden uit de bocht: “Ik vind dat ze eens een cross van de vrouwen moeten geven zonder zadel”

VeldrijdenHet lijkt wel het weekend van de uitschuivers. Na de misplaatste woorden van Marco van Basten ging nu ook voormalig crosskampioen Albert Van Damme (78) uit de bocht met een foute uitspraak. Dat gebeurde in de rand van de Ambiancecross in Wachtebeke

4 reacties

 • Paul Colin

  2 jaar geleden
  Kan je ook bij de mannen suggereren. Albert weet blijkbaar waarover hij praat?
 • Glenn Polfliet

  2 jaar geleden
  Ik begin spontaan te lachen
 • Nico Herbots

  2 jaar geleden
  Smaakvol.
 • Marcel De Maesschalck

  2 jaar geleden
  Is nooit één van de slimste geweest. Heb hem ooit nog persoonlijk ontmoet in het café van zijn broer en daar kwam géén verstandig woord uit.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.