Wout van Aert en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert en Mathieu van der Poel. © BELGA/Photo News

Ook Niels Albert ziet het contrast tussen Van Aert en Van der Poel: “Dit is de beste Wout van de voorbije drie jaar”

VeldrijdenMathieu van der Poel ploetert, Wout van Aert vliegt. Het is ook voor onze columnist Niels Albert de vaststelling na de crossen van Dendermonde en Heusden-Zolder. Over het vormpeil van Van Aert bestaat geen discussie, maar aan de opgave van Van der Poel wil Albert geen conclusies knopen. “Iedereen kan een offday hebben.”

7 reacties

 • dirk govaerts

  1 jaar geleden
  Geef ze een technisch parcours , iets wat Papa VDP geregeld heeft en matje steekt er boven uit , vanaf dat het ouderwets baggeren wordt is wout zn motor stukken efficiënter . Dus nee je kan ze niet vergelijken . Kijk maar in de tour , Matje moet het hebben van korte explosieve stukken en gaat finaal onder in de bergen , daar waar Wout net opveert met zn grote motor .
 • Joeri D'hollander

  1 jaar geleden
  Wout is heel sterk op dit ogenblik, de sterkste Wout van de afgelopen jaren in het veld. Maar ik schat hem tegen een super MVDP net iets lager in. Ik ben een fan van Wout, 100%. Maar in het veld is Mathieu beter. Kies verstandig Wout, laat het WK veldrijden en pak dit jaar een monument in het voorjaar. Een 4e titel heeft niet zoveel betekenis dan een grote wegkoers.
 • Els Martin

  1 jaar geleden
  Guido verlinden voor mij is hij een vd beste veldrijders ooit en dat heeft niks met hollander te maken
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Kunnen wij niet over mee spreken , wij zijn maar pinten pakkers , geen sportmannen , - vrouwen , in alle sporten.
 • ivo torfs

  1 jaar geleden
  Neen, Guido dat geloof ik niet , ik ben een Wout-fan.