Joeri De Knop over Wout van Aert
Volledig scherm
PREMIUM
Joeri De Knop over Wout van Aert © Belga

Onze man vindt dat Wout van Aert niet moet twijfelen over deelname aan WK veldrijden: “Doen, Wout. Entertain us!”

VeldrijdenWout van Aert rijdt de tegenstand weg in het veld. Zeven op zeven - een ongeziene reeks voor de Belgisch kampioen. Maar: over zijn WK-deelname is nog geen zekerheid. Onze man in het veld, Joeri De Knop, vindt dat Van Aert naar het Amerikaanse Fayetville moét afreizen. En niet alleen omdat hij zelf in bloedvorm verkeert. “Mathieu van der Poel is tot alles in staat. Maar een mirakel verwezenlijken op 30 dagen tijd? We zien het niet snel gebeuren.” 

20 reacties

 • Bert Frederickx

  5 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hij niet naar het WK gaat als dat zijn voorbereiding voor de weg verstoord. Wout heeft niets meer te bewijzen in het veld. Daar gaat die misschien 4de titel niets aan veranden, maar een Ronde van Vlaanderen winnen?
 • Francis Smet

  5 maanden geleden
  Moest ik Wout zijn, ik liet het WK veldrijden gewoon voor wat het is. Zou mijn voorbereiding stilaan afstemmen op de voorjaarsweg wedstrijden. ( Strade - Ronde Van Vlaanderen - Parijs/Roubaix zullen er snel zijn). Als de virussen het toelaten tenminste. O ja … aan ieder een gelukkig en gezond Nieuwjaar gewenst !
 • glenn wouters

  5 maanden geleden
  "Onze man" kan zeggen wat hij wil. Ik denk dat het aan Wout en zijn team is om te beslissen welke koers hij rijdt en welke niet.
 • pierre samaey

  5 maanden geleden
  Die mensen die zeggen hij moet naar het wk zijn gewoon bezig met de cross zelf en voor de reclame en opbrengsten die een naam als Wout opbrengt en zeker het nu niet goed gaat met Mathieu. Wout is nu wegrenner en moet niet gaan want?het voorseizoen staat voor de deur en hij zal last hebben van de jet leg en net zoals na de spelen niet meer 100% zijn en voor ronde van Vlaanderen of PB moet je 100% zijn. Laat hem eens gerust onze topper.
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  Ik zou liever Wout een voorjaarsklassieker zien winnen dan het WK veldrijden ,omdat er zo weinig tegenstand blijkt in de crossen en daarom zie ik het minder waardig . Met enkele betere helpers zoals Tiesj Benoot die in grote wedstrijden meestal in de finalen er nog bij zit is dit een grote aanwinst voor Wout . Ik verwacht Van Aert nog sterker dan vorig jaar op de weg . Zal opnieuw weer menigte verbazen zonder tegenslag .