.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze columnist Niels Albert vindt dat Iserbyt de lat hoog moet durven te leggen: “En nu het BK, Eli!”

VeldrijdenEli Iserbyt is in bloedvorm. Onze columnist Niels Albert vindt dat de West-Vlaming, vandaag actief in de Jaarmarktcross in Niel, na zijn EK-titel nu ook voor de Belgische trui moet gaan. “Wout van Aert zal erbij zijn op het BK, maar Eli moet de lat hoog leggen voor zichzelf.”

2 reacties

 • Geens Rik

  4 maanden geleden
  Niels Albert en Sven Nys konden echt beschouwd worden als de beste bij iedere overwinning.Voor Iserbyt is dit zeker niet het geval.Ik zou graag een cross zien, zoals bij Niels en Sven, waarbij met open vizier gestreden wordt en niet meer zoals nu waar Iserbyt moet rekenen op hulp van de ploeg om zijn slag te kunnen slaan.Zodra Van Aert en Van der Poel er weer bij zijn zul je de echte cross weer gaan zien. Man tegen man zonder allerlei ploegafspraken.
 • Björn Verstraete

  4 maanden geleden
  Volledig met U eens Niels , U behaalde ook topresultaten door uw lef en doorzettingsvermogen en U durfde de lat hoog te leggen . De echt sterke karakters zijn een beetje verdwenen maar heb toch het gevoel dat Eli een bijter s ,westvlaamse mentaliteit
 1. Onze chef wielrennen ziet hoe Wout en WK’s geen geslaagd huwelijk meer zijn: “En dit keer lag het aan het hoofd, niet aan de benen"
  PREMIUM
  WK veldrijden
  51

  Onze chef wielrennen ziet hoe Wout en WK’s geen geslaagd huwelijk meer zijn: “En dit keer lag het aan het hoofd, niet aan de benen"

  Het wil tegenwoordig maar niet lukken voor Wout van Aert (26) op een wereldkampioenschap. Wéér tweede, net als op de weg in Imola, zo zag ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. Van Aert moest in Oostende het hoofd buigen voor zijn eeuwige rivaal. “Natuurlijk was Van der Poel blij met zijn wereldtitel, maar... de vreugde ontbrak."
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"