Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze columnist Niels Albert blikt terug op EK: “Iserbyt een chronisch probleem aan de rug? Dan moet Eli nu stoppen met crossen”

VeldrijdenOnze columnist Niels Albert zag hoe Michael Vanthourenhout zondag in de modder op de Citadel van Namen naar de Europese titel liep, gleed en reed. “Een veelwinnaar zal Michael nooit worden. Dat moet ook niet. Hij is ook blij met een derde plaats. En hij is blij met een zege van zijn ploegmaat Iserbyt.” En wat Iserbyt betreft: “Als Eli inderdaad een chronisch rugprobleem heeft, dan moet hij nu stoppen en een kantoorbaan zoeken.”

25 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Een cross rond de Citadel is een continu aanslag op rug en schouderspieren en zou hij beter vermijden, kan alleen maar misgaan..
 • Alain Spreutels

  3 maanden geleden
  Misschien enkel mikken op Wereldbeker crossen en het W.K. in de toekomst? Teveel van het goede is ook niet iedaal. Ben ook geen fan, maar iedereen liggen afbreken zou niet mogen.
 • geert verhelst

  3 maanden geleden
  Eigenaardig, de citadelcros in Namen heeft hij nog nooit kunnen uitrijden.
 • Rita Prosse

  3 maanden geleden
  Als de grote 3 komen gaat ie nog meer smoesjes bedenken.
 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  Ik dacht dat het opnieuw aan het parcours lag dat hij afstapte . Piste parcours zoals in de VS zullen we bij ons niet veel tegen komen , gelukkig.