BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze chef wielrennen ziet Wout van Aert de zeges aan elkaar rijgen, maar zit met één vraag: “Wat is nu het grote doel?”

VeldrijdenOnverstoorbaar rijdt Wout van Aert (27) van overwinning naar overwinning. Op modder en sneeuw. Met of zonder publiek. Met en nu ook weer zonder Mathieu van der Poel. Vandaag in Loenhout behaalde hij een carrièrerecordje van zes overwinningen op rij. Allemaal mooi, vindt onze chef wielrennen, maar hij vraagt zich wel af wat deze winter nu eigenlijk het doel is. Eén ding heeft Van Aert wél al duidelijk gemaakt: “Iserbyt en co kunnen alleen bij zijn afwezigheid van succes dromen.”

8 reacties

 • Roni Van Audenaerde

  1 jaar geleden
  Proficiat Wout, je bent de beste voor het ogenblik doe zo verder en we zullen nog veel plezier aan jou beleven. Veel geluk wensen voor 2022 voor jou ,Sara en de kleine Georges. Van Audenaerde Roni Van Audenaerde Roni .
 • Jeff Schelfhout

  1 jaar geleden
  Schelfhout Jeff Het grote doel van Wout momenteel is zich in elke cross te amuseren, en proberen overal te winnen waar hij start. Als je dat kan verwezenlijken is het toch zalig om de voorjaarsklassiekers op de weg met een gerust gemoed te kunnen voorbereiden .😜👍 aanvatten !
 • Henk Juwet

  1 jaar geleden
  Jan De Vos Wout moet er ook voor werken om in topconditie te geraken en niet alleen in de cross maar gans het jaar of volg jij zijn uitslagen niet
 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Proficiat Wout
 • geert verhelst

  1 jaar geleden
  Er wordt altijd zo laagdunkend gedaan tegenover die Andere crossers buiten Wout en Mathieu maar wat dan op de weg? Zelfde verhaal ze overklassen daar ook alles.