Niels Albert in z'n eigen fietsenwinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert in z'n eigen fietsenwinkel. © Joel Hoylaerts / Photonews

Onze analist Niels Albert ziet kloof in het veld nóg groter worden: “Mathieu, Wout en Tom zijn van totaal ander niveau”

VeldrijdenVanaf nu, bijna twintig weken lang vast dinsdagochtendvoer in uw krant en op HLN.be: de (h)eerlijk rechtdoorzeese mening van onze veldritanalist Niels Albert. Voorsmaakje alvast, in dit inleidend weekendinterview. “Van der Poel, Van Aert en Pidcock zijn op 80-90% nóg beter dan al de rest op 110%.”

9 reacties

 • Eduard Dierckx

  2 maanden geleden
  De conclusie van Niels Albert is volledig juist, de nagel op de kop. Als de grote kanonnen komen is de veldslag snel voorbij. Als Eli, Toon Aerts en de anderen iets willen bewijzen dat ze dan de volgende Parijs-Roubaix mee aan de start staan, bewijzen met de pedalen dat is alles.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Tja puur inhoudelijk klopt het dat ze veel beter zijn dan de rest maar door het voordeel van de rest dat ze bijna het het jaar door trainen in de bossen zal dat verschil er met de jaren kleiner gaan uitzien, vooral Wout zal meer moeite gaan hebben. Zet ze echter op een zuivere stoempcross en je zal het verschil duidelijk gaan zien.
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Dat al degene die kritiek hebben op de tijdelijke komst in de cross , van deze 3 topfenomenen , al blij mogen zijn dat ze niet het volledige seizoen erbij zijn , want zo blijft de complete afgang en vernedering uit van de andere crossers . Want idd zoals Niels zegt , heeft het niets met topvorm te maken , maar met een niveau verschil , waarbij de laatste jaren dit al pijnlijk duidelijk is voor de concurrentie . En zowel de overklastte renners alsook hun fans spuwen uit frustratie hun kritiek .
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Ik heb Niels onlangs even gesproken in zijn fietsenstore, dat is nu echt eens een zalige man om even mee te babbelen .
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  2 maanden geleden
  De béste komen nog.. En ..omdat ze graag crossen en niet alléén voor een trui.zoals sommige hier beweren. Roddelaars
 1. Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbekermanches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross

  Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbe­ker­man­ches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Na acht wereldbekermanches staan Eli Iserbyt en Lucinda Brand autoritair aan de leiding in het meest prestigieuze regelmatigheidscriterium. De veldrit van volgende week zondag in Antwerpen is afgelast wegens de heersende coronamaatregelen, maar ook zonder die cross staan er nog zeven wereldbekermanches op het programma. Welke veldrijders scoorden het best tijdens de afgelopen wedstrijden? En wie neem je dus best mee in je Gouden Cross-ploeg voor de volgende veldritten? Een overzicht.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.