Niels Albert en Eli Iserbyt.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert en Eli Iserbyt. © PhotoNews

Onze analist Niels Albert schuift verrassende favoriet naar voren voor WK veldrijden: “Iserbyt zet ik niet op 1, ik wil hem sparen”

WK veldrijdenWie wordt wereldkampioen en met welke tactiek? Analist Niels Albert (35) geeft verrassende antwoorden. Vergeet de favorieten, vergeet het ploegenspel. “Een WK heeft geen tactiek nodig. Het is ieder voor zich en God voor ons allen.”

16 reacties

 • lode wijk

  1 jaar geleden
  Als covid niet toeslaat wint Eli, maar het is nog lang tot zondag. Het zit al in de ploeg en dus zekere deelname is misschien niet zo zeker.
 • Michel Oyen

  1 jaar geleden
  TP hij staat het mooist in een regenboogtruitje nu quinten er niet bij mag zijn.
 • Jean-marie Van Doren

  1 jaar geleden
  Ik zie niemand voor Yserbyt rijden, zou ik ook niet doen zeker voor een kans om wereldkampioen te worden. Voor mijn part mag Sweeck winnen .
 • RONNY PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  Iserbyt en niemand anders
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Dat is nu de vraag, bij cyclocross heb je geen duizend beoefenaars, waarom mag iedereen niet deelnemen, je betaald toch uw landen bond kaart die gebonden is aan de UCI. Iedereen die deelt neemt of wenst deel te nemen moet toch de kans krijgen om wereldkampioen te worden of is er weeral discriminatie in het spel. Betaal je met eigen middelen de verplaatsing en de overnachting waarom dan niet deelnemen.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.