.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Onze analist Niels Albert hoopt dat annulatie Scheldecross andere organisatoren niet op ideeën brengt: “Komaan, we moeten hier door”

VeldrijdenDe Scheldecross in Antwerpen gaat wegens de coronamaatregelen niet door. Onze analist Niels Albert hoopt dat er geen nieuwe stroomvloed van afmeldingen volgt. “Zoniet komen we weer in hetzelfde schuitje terecht als vorig seizoen...”

8 reacties

 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Bij Golazo telt alleen geld en vips en ze hebben liever dat het kennerspubliek wegblijft.
 • Kristof Breskens

  2 maanden geleden
  Er moeten meer van die massa-evenementen in open lucht komen.Het is ongevaarlijk, en het weerhoudt mensen ervan om binnen bij mekaar te kruipen.Verder moeten we eindelijk eens begrijpen dat dit virus niet meer weggaat. Wie dus pleit voor een lockdown of het verbieden van evenementen pleit voor een levenslang verbod. Insane in the membrane.Het enige wat er moet gebeuren is de IZ uitbreiden want als het land op slot moet omdat 1 op de 14.000 inwoners op IZ ligt, dan weet je dat er iets niet klopt
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Jean Petermans? Voor de renners is het om het geld te doen? Ga jij gratis werken voor je baas?
 • Marcel Bontinck

  2 maanden geleden
  Natuurlijk primeert het financiele,vorig jaar alle crossen met verlies gereden,dit jaar zonder VIP of feesttent financieel ook niet haalbaar,misschien kan Henk wat bijleggen?
 • Henri Jordens

  2 maanden geleden
  Ze zouden beter ieder sportevenement of muziekfestival waar veel volk naartoe komt zoals het Sportpaleis tot na Nieuwjaar stoppen. Zoniet komt er geen einde aan de besmettingen. Waar halen ze het vandaan om op 3 dagen meer dan 50.000 mensen samen te brengen. Onze sportwedstrijden waar amper volk naartoe komt, 30 tot 40 man worden totaal gestopt tot 15 januari. Maar ja, het geld primeert. Schande !