BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ondanks offday pakt Toon Aerts op de valreep eindzege in Superprestige, Sweeck boekt emotionele zege in slotmanche Middelkerke

veldrijdenHet werd een uiterst spannende strijd, maar Toon Aerts heeft ondanks een offday de eindzege in de Superprestige gewonnen. De slotmanche in Middelkerke was voor Laurens Sweeck, die zijn emoties bij het overschrijden van de finish niet de baas kon. Hij verloor deze week onverwacht zijn schoonpapa.

14 reacties

 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Beste Jos Jansen ; als je de cross gezien hebt dan zou je weten dat Lars gewacht heeft op Toon (want lag 20 seconden voor op hem) en hem bijna 2 ronden bijgestaan heeft. In de laatste ronde heeft hij het sein gekregen van zijn ploegleider dat de overwinning binnen was voor Toon in de superprestige en is hij terug weggereden van een bar slechte Toon. Zonder Lars was de eindoverwinning verloren gegaan.
 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Altijd alleen staan en toch winnen proficiat TOON.Van der Haar was maar een meeloper in de start alles geven maar in de finale niet te zien.
 • Linda Malbrancke

  2 maanden geleden
  Vertrek Laurens Sweeck, je bent veel te sterk om in die ploeg te rijden
 • walter huybrechts

  2 maanden geleden
  Het is niet eerste keer dat Sweeck ploegmaats in de vernieling rijd,ploegenspel is niet aan hem besteed -als je weet dat een beetje samenwerken,zeker met de uitgebouwde voorsprong waarbij je alles in handen hebt,dan een ploegmaat 12.000 euro ontzeggen,ik denk niet dat dit de sfeer in de ploeg zal verbeteren.Het wordt tijd voor Mettepeningen om te laten zien wie baas is.Komentaar van Nijs-koers moet eerlijk zijn,hij gaf zelf opdracht aan Van der Haar om te wachten op Toon Aerts
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Dat er iets broeit bij de sauzen ploeg dat is nu toch wel duidelijk.
 1. Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”
  Koers zkt. Vrouw
  3

  Kijk naar aflevering 5 van Koers zkt. Vrouw, met special guest Niels Albert: “Denk dat hij met ons zit te lachen”

  In Koers zkt. Vrouw gaan Starcasino Cycling Team en Cycling Vlaanderen op zoek naar een toekomstige ster in het Belgische dameswielrennen. Liefst 3.800 vrouwen schreven zich in en gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs: een profcontract voor één jaar. Van die 3.800 blijven er nog tien over. In een unieke 6-delige videoreeks volgt HLN.be de afvalrace van dichtbij en zoomt het in op enkele bijzondere rensters. Want... “Vrouwen weten vaak niet hoe hard ze met de fiets kunnen rijden.”
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"