Niels Albert vindt dat Wout van Aert zijn tijd moet nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert vindt dat Wout van Aert zijn tijd moet nemen. © Photo News

Niels Albert ziet in het WK een wake up call: “Wat ik ver achter de rug van Van der Poel zag gebeuren, deed me eerlijk gezegd schrikken”

 1. Iserbyt wint met overmacht Ethias Cross-opener in Lokeren, Thibau Nys haalt top-10 niet in eerste cross tegen profs
  Play
  Veldrijden

  Iserbyt wint met overmacht Ethias Cross-ope­ner in Lokeren, Thibau Nys haalt top-10 niet in eerste cross tegen profs

  Eli Iserbyt heeft de Rapencross in Lokeren gewonnen. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal haalde het met overmacht in de eerste manche van de Ethias Cross-reeks. De tweede plek was voor Toon Aerts en ook Belgisch kampioen Laurens Sweeck mocht mee op het podium. Thibau Nys, die als eerstejaarsbelofte z’n eerste cross tegen profs reed, haalde de top-10 niet na een verdienstelijke cross.
 2. Tomas Van Den Spiegel, organisator van het WK 2021, over dit in recordtijd opgezette WK: “Chapeau, maar wij willen het helemaal anders doen”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Tomas Van Den Spiegel, organisa­tor van het WK 2021, over dit in recordtijd opgezette WK: “Chapeau, maar wij willen het helemaal anders doen”

  Op een autocircuit kan je snel schakelen. Vraag het de Formule 1-coureurs die eind oktober naar Imola komen. Vraag het aan de organisatoren van het WK wielrennen, die maar drie weken nodig hadden om een WK in elkaar te boksen. Zonder dure campagnes en met weinig of geen publiek. “Alle respect”, zegt Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics, “maar dit is niet het WK zoals wij het volgend jaar in Vlaanderen hopen neer te zetten.”
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"