PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Niels Albert hoopt dat Iserbyt de kloof op Pidcock nog kan dichten: “Feit is dat Tom altijd frisser aan de start van een WK zal komen”

VeldrijdenDe grote vraag na dit WK? Of de kloof op Tom Pidcock nog te dichten valt voor Eli Iserbyt. “Een beter wegprogramma kan helpen", zegt onze analist Niels Albert. “Maar dat is een enorme investering voor de ploeg. Reken maar op één à anderhalf miljoen euro. En dan weet je nog niet of het gaat lukken.” 

28 reacties

 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Marika Peeters , dat er iemand zijn kat stuurt voor het WK heb je het op Wout ! Eens contact opnemen met zijn ploegbaas voor zijn programma te wijzigen dat is je aangeraden met al je kennis !
 • Rob Damen

  1 jaar geleden
  In september stond het te spoelen en won er een Belg. Je hoorde toen niemand zagen.
 • Danny Casseau

  1 jaar geleden
  De beste van seizoen heb je de wereldbeker en wereldkampioen heb je op een dag dat is in alle sporten zo en weet je op voorhand waar het gereden word
 • Ludo Guelinckx

  1 jaar geleden
  Daarom wint de renner die jij bedoelt dan ook de wereldbeker, Eduard! Het wereldkampioenschap is en blijft een momentopname.
 • Marika Peeters

  1 jaar geleden
  Vooral MvdP en Pidcock kiezen vooral voor "fame & glory", in hun beperkte cross deelname en niet enkel om zoveel mogelijk forse startgelden op te strijken en dan hun kat te sturen voor het WK. Dat bv Eli en Toon zoveel mogelijk crossen willen rijden, is dat ze meer uit zijn om zo veel mogelijk startgelden en klassementen op te rapen. Hun goed recht, maar het gevolg hiervan is dan ook logisch: op het WK zijn ze opgebrand en de fenomenen in topvorm. Tja, het is het geld ofwel de eer hé?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  23

  Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”

  Hoogerheide, dat is Adrie van der Poel die zijn laatste cross reed. Dat is zijn zoon Mathieu die vijf keer won. En dat is Niels Albert die, minder dan drie maanden nadat zijn milt was verwijderd, wereldkampioen werd. Zondag wordt in Hoogerheide de moeder van alle veldritduels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel gereden. Vader Adrie en Niels Albert kijken vooruit. “Ik leg die balken waar ik wil. Dat heeft niks te maken met Wout of met Mathieu.”
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. INTERVIEW. Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de Wereldbeker: “De kalender is te vol, dáár ligt de zwakte van deze sport”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  8

  INTERVIEW. Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de Wereldbe­ker: “De kalender is te vol, dáár ligt de zwakte van deze sport”

  Cross, dat is Vlaanderen en gedaan. Fout! Benidorm en Dublin hebben bewezen dat het veldrijden ook levensvatbaar is buiten onze regiogrenzen. Grote baas van Flanders Classics Tomas Van Den Spiegel over het succes en de gebreken van de nieuwe Wereldbeker. “Wij willen over veel spreken, maar wat zeker niet de bedoeling kan zijn, is dat er minder Wereldbekermanches komen en dat hun plaats dan ingenomen wordt door nog meer Vlaamse wedstrijden.”