BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na de transferheisa. U23-wereldkampioen Joran Wyseure is er nog altijd niet goed van: “Die tweet van Wellens met mes in de rug: heel erg”

VeldrijdenWereldkampioen veldrijden bij de U23 Joran Wyseure (21) werd zaterdag achtste in Gavere en zondag tweede in Brussel. Maar Wyseure haalde de voorbije dagen vooral het nieuws met een veelbesproken transfer naar de Alpecin-Fenix-ploeg van Philip en Christoph Roodhooft. Dat zorgde voor zoveel reuring dat Wyseure er nog altijd niet goed van is. “Tot dertig seconden voor de start van de cross in Gavere gisteren keerde mijn maag nog altijd van de stress en van de spanning.”

46 reacties

 • Paul Van Oosterwijck

  4 maanden geleden
  Ja Joran, eerst je handtekening zetten en dan pas je ploegleider op de hoogte willen brengen, zo handel je niet ... ik kan Bart Wellens helemaal begrijpen.
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  eric reynebeau yserbit heeft ook al meer bewezen dan die 2 knullen samen. Als je al beloftes die als profs nog niets bewezen hebben een contract moet aanbieden me zes cijfers zal het rap gedaan zijn .Wil ze geen eten geven die profs die het met minder dan 50.000 € moeten doen Als ze presteren zal hun loon wel de hoogte in gaan. Of denk u dat lefevre met de miljoenen smijt.
 • Jef Janssens

  4 maanden geleden
  op deze leeftijd al zo vals zijn ze zijn echt goed opgeleid door hun manager.
 • eric reynebeau

  5 maanden geleden
  Pierre Samaey. Als Wyseure maar 50000 euro verdient bij Alpecin rijdt hij voor een aalmoes. Meen mij te herinneren dat Yserbit meer dan 350000 euro jaarcontract heeft.
 • Frans Vandenweghe

  5 maanden geleden
  Wyseure is een man met twee gezichten.
 1. INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na shitstorm rond Wyseure en Verstrynge: “Echt niet iedereen wil bij Lefevere rijden”
  PREMIUM
  Veldrijden

  INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na shitstorm rond Wyseure en Verstrynge: “Echt niet iedereen wil bij Lefevere rijden”

  Hans van Kasteren (66) heeft zijn rentree in het veldrijden niet gemist. Na een afwezigheid van vijf jaar doorboorde hij met een veelbesproken transfer van de beloften Joran Wyseure en Emiel Verstrynge de nieuwe veldritplannen van Patrick Lefevere en sponsor Jan Tormans. Het ging in de cross over “mensenhandel” en “messen in de rug”. “De uitspraken van Geert Wellens? Ik neem het hem niet kwalijk. Hij is niet de slimste jongen.”
 2. Patrick Lefevere schrikt niet van manier van zakendoen van Hans van Kasteren: “Een Hollander met een grote bek”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Patrick Lefevere schrikt niet van manier van zakendoen van Hans van Kasteren: “Een Hollander met een grote bek”

  Ze kennen mekaar al heel lang. En dus schrikt Patrick Lefevere er niet meer van, hoe Hans van Kasteren zaken doet. Vorige week nog bood Van Kasteren de vier veldrijders Wyseure, Verstrynge, Van Kessel en Hermans aan bij Lefevere. “Het was een pakket, te nemen of te laten. Dinsdag hoorde ik dat Wyseure bij de broers Roodhooft heeft getekend.” Verstrynge gaat nu snel volgen.