Quinten Hermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Quinten Hermans. © Belga

Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”

VeldrijdenQuinten Hermans is een man om de komende weken in de gaten te houden in het veld. Hij etaleerde een prima vorm in de Verenigde Staten, maar wil meer. Hij wil “ieder weekend meedoen voor het podium en liefst geregeld winnen”, zo zegt Hermans zelf. Maar onze columnist Michel Wuyts waarschuwt ook voor overmoed. “De renner die wekelijks op de dubbel mikt, sneuvelt.”

3 reacties

 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Meneer Wuyts heeft weer eens gelijk,denkt hij
 • walter huybrechts

  1 maand geleden
  Prima en eerlijk renner,een genoegen om naar te kijken soms iets te kort voor de afwerking maar er zal dit jaar met hem moeten rekening gehouden worden
 • Francis Dieu

  1 maand geleden
  Hij doet tijdens zijn urenlange uitzendingen niets anders dan reclame maken voor de ploeg van Lefevre.Gelukkig zijn wij er binnenkort van af.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.