Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Michel Wuyts: “Als Hirschi's waarde na één groot seizoen een miljoen bedraagt, dan mag die voor Van Aert dicht bij het dubbele liggen”

VeldrijdenMorgen wordt het BK veldrijden gereden. Wout van Aert is één van de favorieten. Commentator Michel Wuyts heeft het deze week in zijn column over de renner van Jumbo-Visma. “Of Van Aert niet beter af zou zijn bij Ineos? Sportief nauwelijks”, schrijft Wuyts. Lees hieronder zijn volledige column.

11 reacties

 • Sietse Brandsma

  1 week geleden
  Serieus, geen Belg die een Hollander ooit nog arrogant mag noemen! Afgesproken? On - Exceptioneel goede renner die Wout. Daar mogen jullie fier op zijn!
 • wim rooyakkers

  1 week geleden
  Wout krijgt op zijn minst een heel jaar gratis boodschappen en luiers van Jumbo.
 • Pat Van Oost

  1 week geleden
  Wuyts, volgt die Van Aert ook? Dacht dat hij enkel oog had voor Van der Poel...zijn excellentie, de maestro, de meester dit zijn de superlatieven voor VdP die Wuyts graag overvloedig gebruikt Hij verafgode destijds ook Sven Nys en is al goed bezig hetzelfde te doen met Thibaut... Van Aert zal zelf wel weten wat het best is voor hem en geeft Wuyts daarvoor niet nodig.
 • eduard janssens

  1 week geleden
  Wel ik herinner mij ze bijna allemaal Felix Strackx ik volg de ronde vanaf mijn 14 jaar .Bij iedere top sprinter is de droom de groene trui .Dat maakt de renner heel zijn seizoen goed zegt nu niet dat geen intresse voor is.!!!
 • rene de kort

  1 week geleden
  mensen verleden jaar was een uitzonderlijk jaar iedereen heeft de nodige voorbereidingen niet zoals W/A we zullen dit jaar zien of volgend jaar
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"