BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Michael zet de kroon op het werk voor de crossdynastie Vanthourenhout: “Hij heeft het meeste talent van ons allemaal”

VELDRIJDENOp de weg had je de Planckaerts. In het veld zijn er de Vanthourenhouts: een echte crossdynastie, van vader op zoon, van broer tot neef. Michael Vanthourenhout (28) is de laatste in de rij. Hij is meteen ook de beste: zondag pakte hij dik verdiend de Europese titel. Tot vreugde van de hele clan: “Als tiener wilde ik alleen nog crosser worden.”

8 reacties

 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Als je talent hebt zoals Roger de Vlaeminck , Van Aert en VDPoel die alles kunnen heb je al veel voorsprong !
 • Tony De Moor

  3 maanden geleden
  Topprestatie, van iemand zonder grootspraak! Proficiat!
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Talent bij het fietsen bestaat wel degelijk. Het lukt niet met alleen hard werken om een Evenepoel, Pogacar, Van Aert of Vanderpoel te worden. Maar je komt niet aan de top met dat talent zonder er hard voor te werken. Een belanrijke factor is ook de omgeving. Gemakkelijker in een familie van renners om toprenner te worden dan in een familie van pianisten.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Geen parcours is hetzelfde en talent bij fietsen bestaat niet, hard werken wel, tis geen balsport natuurlijk ..
 • lieven Devoldere

  3 maanden geleden
  goed gedaan ,proficiat, sympathieke jongen.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. Verken het WK-parcours door de ogen van Niels Albert: “Wie daar twee tanden groter rijdt, kan het verschil maken”
  WK VELDRIJDEN
  9

  KIJK. Verken het WK-par­cours door de ogen van Niels Albert: “Wie daar twee tanden groter rijdt, kan het verschil maken”

  Zondag wacht een titanenduel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert op het WK veldrijden. Maar hoe ziet die omloop in Hoogerheide er nu juist uit? In welke zones kan het verschil gemaakt worden? En hoe groot is de kans op een sprint? Onze analist Niels Albert sprong op zijn fiets en nam de proef op de som. In onderstaande video’s krijgt u een unieke blik op het parcours en krijgt u zijn analyse per zone mee.
 3. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  8

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”
 4. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.