Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Michael Vanthourenhout klopt Iserbyt en Adams in Brussel, Aerts op voorhand al zeker van de eindzege in de X²O Badkamers Trofee

VeldrijdenMichael Vanthourenhout heeft de Universiteitscross van Brussel op zijn naam geschreven. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal won solo voor Eli Iserbyt en een verrassend sterke Jens Adams. Leider Toon Aerts ging meteen tegen de grond, maar was voor de start al zeker van de eindzege in de X²O Badkamers Trofee.

7 reacties

 • Rudi Pieters

  6 maanden geleden
  Dat vriendjes gedoe met iserbyt is voor niets goed of mischien juist zijn portmonnee zou volgens mij veel meer kunnen als kopman zit nu altijd te kijken en te wachten soms het valt op mijn mening mischien niet de juiste
 • wim rooyakkers

  6 maanden geleden
  Mooie cross,hopelijk in het nieuwe seizoen weer veel publiek,
 • SONJA VAN DE VELDE

  6 maanden geleden
  Proficiat Michel .
 • Rudi De Plus

  6 maanden geleden
  Michael won niet in Tabor maar wel in Namen
 • Tom De Ketelaere

  6 maanden geleden
  Beide verdienen dit eens
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Kersvers wereldkampioen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawatencross in Lille
  Veldrijden
  12

  Kersvers wereldkam­pi­oen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawaten­cross in Lille

  Na zijn wereldtitel veldrijden gekscheerde Tom Pidcock dat hij zondag in Lille graag zijn regenboogtrui zou willen showen voor hij aan zijn voorbereiding op het wegseizoen begint. De Brit is momenteel op citytrip in New York, maar landt zaterdagavond in België, om al zondagavond naar de Algarve in Portugal te vliegen voor een stage. Crossen in Lille is dus in principe mogelijk. De organisator van de Krawatencross deed een bod bij het management van Pidcock, maar kreeg nog geen antwoord.