BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mettepenningen opnieuw aan het feest: Iserbyt een klasse beter dan de rest in Beringen, Van Empel troeft Brand af bij de vrouwen

VeldrijdenEli Iserbyt heeft op verbluffende wijze de Exact Cross in Beringen op zijn naam geschreven. Er stond geen maat op de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal. Michael Vanthourenhout werd tweede, Europees kampioen Lars van der Haar derde. Bij de vrouwen won Fem van Empel na een beklijvend duel met Lucinda Brand. Ook vorige week mocht de 20-jarige Nederlandse juichen.

2 reacties

 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Het is een schande dat men een hoop afval van een steenkolen mijn op en afrijd en dit cyclocross noemt. Waar liggen de echte cross parkoers a.u.b, toch in het boeren veld zeker.
 • Patrick De L'Arbre

  4 maanden geleden
  Na 4 ronden heb ik de naam Thibaut Nijs al 20 maal gehoord. Doet er niemand anders mee Mr Wuyts?.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!