We zien Van Aert deze winter misschien wel meer crossen dan verwacht.
Volledig scherm
PREMIUM
We zien Van Aert deze winter misschien wel meer crossen dan verwacht. © BELGA

Meteen de beuk erin: Wout van Aert wil daags na eerste cross in Kortrijk ook WB-manche in Tabor rijden

VeldrijdenÁls zijn ploeg Jumbo-Visma het licht op groen zet, neemt Wout van Aert (26) daags na zijn veldritdebuut in Kortrijk (28/11) ook deel aan de openingsmanche van de Wereldbeker in Tabor. Waarmee hij voor het eerst in bijna twee jaar nog eens twee opeenvolgende klassementscrossen zou rijden.

6 reacties

 • Frans Peeters

  10 maanden geleden
  Als je op de 14 startrij moet staan ben je bij voorbaat uitgeschakeld, Wout ga voor het startgeld en maak er een training van 
 • Georges Lanssens

  10 maanden geleden
  Een man van mijn hart samen  met zoveel ander sportmannen en dan nog Remco die staar te popelen om te beginnen en zich al aan het voorbereiden is Proficiat aan beiden
 • Johan Maddens

  10 maanden geleden
  Na zijn ploegproblemen twee jaar geleden en ook een beetje te zwaar , en verleden jaar zijn val verwacht ik hem nu heel sterk !
 • Liliane Wuyts

  10 maanden geleden
  Veel succes Wout, wij zitten al te popelen om te kijken.
 • jos jansen

  10 maanden geleden
  Hij gaat er zeker een paar winnen succes Wout.
 1. Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”
  Play
  WK veldrijden
  42

  Wout van Aert: “De koers begon goed voor mij, maar die lekke band gooide roet in het eten”

  Wout van Aert baalde natuurlijk als een stekker, nadat een lekke band roet in het eten gooide op het WK veldrijden. “Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik zat op een gegeven moment in een gunstige situatie, maar lek rijden kost teveel tijd. En ik ben teleurgesteld in mezelf, ik heb niet teruggevochten zoals ik dat normaal kan. Ik denk dat ik lek reed langs de eerst wisselpost. Ik denk niet dat ik helemaal direct lek stond, ‘t was een leegloper. Soit, ik verlies er een halve minuut mee, nadien kwam ik nog één keer dichter, maar nadien ontplofte ik.”