BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel zet punt achter crossseizoen: “Een echte domper, maar lange rustperiode is enige remedie”

VeldrijdenHet veldritseizoen van Mathieu van der Poel (26) zit erop. De wereldkampioen blijft sukkelen met de rug en hervat vandaag niet in Herentals. Ook NK en WK moeten wijken. Dat bevestigt nu ook zijn team Alpecin-Fenix. “Het is een domper, maar de enige remedie is een lange rustperiode”, zegt Van der Poel. 

87 reacties

 • eduard janssens

  6 maanden geleden
  Idd Jef; ik zou niet weten maar ik heb het meegemaakt op werk ,heb mijn job moeten opgeven .
 • Dirk Van Den Bossche

  6 maanden geleden
  Gisteren Phillip Roodhooft gehoord op de cross. Wat een rustige mens , die zijn renner begrijpt en hem alle tijd geeft. Ik heb de indruk dat Christophe zonder zijn broer nergens zou staan? Phillip is de drijvende kracht en de slimste mens bij Alpecin. Geen hoog van de toren blazen , maar zeer rustig alles analyseren.
 • guy vermeulen

  6 maanden geleden
  Met rugpijn kan je niks ,of weinig , herstellen en veel rust is de boodschap en hopen dat het euvel niet terug keert als je weer topsport doet. Anders is het gedaan aan de top zo simpel is het , gelijk voor wie , is het nu den eersten of den laatsten in ranking. Veel succes Mathieu . Van een neutraal supporter.
 • Geert Vermuyten

  6 maanden geleden
  Het voordeel dat zulk een wereldtopper heeft is dat ze én natuurtalent én een fantastische omkadering kunnen genieten om terug top te kunnen zijn na een nieuwe zoveelste tegenslag. Neem rust en luister naar je lichaam.
 • Andre Ooms

  6 maanden geleden
  Spoedig herstel gewenst. MVDP is een prachtig atleet net als Wout Van Aert.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.