BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel trekt naar WK gravel in Italië, eerste crossen volgen al in november

WielrennenMathieu van der Poel reist dit weekend naar Italië. Niet om zoals eerst gepland de Ronde van Lombardije te rijden; het wegseizoen van Van der Poel zit er immers op sinds het (extra)sportief fiasco op het WK in Australië. Van der Poel zal dit weekend wel een koers rijden: het eerste WK gravelrijden in Veneto.

32 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Op gravel gebied is er maar een topper natuurlijk, hij die Alaphilippe deed stilstaan in Siena, dat de rest "toppers" niet aanwezig is doet aan de strijd niets af, komt net als Remco graag alleen aan en kleurde de Giro wel degelijk in de Koninginnerit, altijd aanvallen en net tekort komen op de slotklim omdat de tank leeg was; kijk het nog eens na...
 • Pascal Hoflack

  2 maanden geleden
  Mathieu hoeft niks maar dan ook niks meer te bewijzen bij alles wat met de fiets te maken heeft is hij de beste
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  Succes Mathieu het moet eenmaal de eerste keer zijn.
 • Lore Janssen

  2 maanden geleden
  Als je de concurrentie bekijkt (Havik, Oss, Stybar, Van Avermaet, Sagan), dan moet van der Poel dit met de vingers in de neus winnen. Geen 'gravel-ervaring' maakt niks uit als je ook crosst en mountainbiket. Enigszins jammer dat hij nu weer de echte toppers ontloopt. We hebben 'm dit seizoen amper tegen de top zien koersen, en neen, ook niet in de Giro.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Een topper komt vaak sterker terug na een reeks tegenslagen. Zie maar naar wat WvAert en Remco Evenepoel uit hun pedalen gehaald hebben na hun valpartij.