Mathieu van der Poel maakt zondag zijn rentree in Dendermonde.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel maakt zondag zijn rentree in Dendermonde. © BELGA

Mathieu van der Poel tempert verwachtingen voor rentree in Dendermonde: “De rug speelt af en toe nog op”

VeldrijdenDaar is ie, eindelijk. Mathieu van der Poel (26) maakt zondag in Dendermonde zijn langverwachte rentree in het veld. Maar hoe ís het met hem? Hoeveel last heeft ‘Matje’ nog van rug en knie? En is hij klaar om Wout Van Aert meteen het vuur aan de schenen te leggen? “Hopelijk kan ik mezelf verrassen.”

26 reacties

 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Paul Van Oosterwijck was hij maar zo slim geweest in het verleden om zich enkel op het WK toe te leggen . Nu won hij ze bijna allemaal in een seizoen om bij het WK over zijn top te zijn waar anderen dankbaar gebruik van maakte om WK te worden .Denk je nu echt dat hij de enige is die enkel interesse heeft in de regenboog trui? En gwendoline als hij daar zorgen om moest maken dan starte hij in Zolder & niet in Dendermonde
 • gwendoline van der Beken

  1 jaar geleden
  Is weer de gekende van der poel komediefilm met Adri als regisseur en mathieu als acteur. Voel me nie goed, pijntje hier ,pijntje daar heb tijd nodig, om dan vollenbak ervoor te gaan en meedoen voor overwinning. Is steengoed renner van uiterste wereldklasse, maar dit is kleintjes. Stelt gewoon uit tot hij weet dat hij toptop is en kan meedoen voor overwinning. Want owee een nederlaag tegen Wout zou in hoofdje kunnen kruipen.
 • Paul Van Oosterwijck

  1 jaar geleden
  De komedie is weer begonnen ... als hij niet kan winnen start hij niet, zo simpel is het. Grote kampioenen zagen wat minder, en dan nog, hij is maar in één koers geïnteresseerd : het wereldkampioenschap.
 • jean pierre leemans

  1 jaar geleden
  Hij weet wat hij doet Hij neemt er zijn tijd voor En metet een vader als goede raadgever
 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Veel chance Mathieu !