Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mathieu van der Poel stelt door lichte trainingsachterstand crossdebuut week uit en start zo in Dendermonde meteen met duel tegen Van Aert

VeldrijdenMathieu van der Poel (26) zal komend weekend nog niet in het veld te bewonderen zijn. De wereldkampioen blesseerde zich bij een val vorige week aan de knie en liep daardoor (lichte) trainingsachterstand op. Zijn debuut is nu gepland op tweede kerstdag in Dendermonde. Meteen tegen aartsrivaal Wout van Aert.

16 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Dat duel zal zeker niet in Dendermonde zijn.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Dat de drie toppers op de echte cyclocross omlopen zoals Overijse en Gavere en Baal elkaar bekampen en dan kan men een oordeel vellen wie er de beste is maar niet na een schandalige veldloopcross zoals verleden jaar in Dendermonde.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  dat hebben ze allemaal die nu crossen Maddens , ook de anderen hebben weinig of nog geen sneeuw gezien .Vroeger als er nog veel crossen waren in zwitserland was dat de normaalste zaak .We hebben hier al 10 jaar geen strenge winters meer gehad met ijs en sneeuwparcours
 • ELSY VAN AUDENAERDE

  1 jaar geleden
  Ik begrijp dat men meer affectie heeft voor de ene renner dan voor de andere maar ik weet niet hoe het komt dat sommigen het nodig achten om WVA te bekritiseren. We zouden moeten tevreden zijn met zo'n klasbak die van alle markten thuis is. Hij kan ook niet alles winnen zoals sommigen laten uitschijnen en hij is altijd eerlijk in zijn analyses en zoekt nooit naar drogredenen ! Een kampioen op en naast de fiets.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Kris Moernaut die komt terug als hij enkel 100% is dat heeft hij al die jaren al gedaan ,en dat is ook zo voor de andere waarvan er velen nog geloven dat hij maar op 90% rijd . Januari & februari dan zijn de grote vissen te vangen voor beide , en Eli zal waarschijnlijk zegekoning worden waar hij fier mag op zijn
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel
  122

  “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

  Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.
 3. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.