Mathieu van der Poel in Dübendorf.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel in Dübendorf. © RV

Mathieu van der Poel ontneemt Belgen alle illusies voor WK veldrijden: “Nerveus worden? Ik? Denk het niet”

WK veldrijdenDienstmededeling voor de Belgische veldrijders: Mathieu van der Poel laat zich niet van de wijs brengen. Geen greintje nervositeit straalde hij uit op zijn laatste persbabbel in het Illuster Hotel in Uster. “Ik leef heel ontspannen toe naar dit WK.”

10 reacties

 • Chris Marien

  1 jaar geleden
  Ben altijd supporter van de Belgen maar in dit geval heb ik graag dat hij wereldkampioen word , steekt er boven uit en is super sympathiek en nuchter
 • Guido Swerts

  1 jaar geleden
  Hou rekening met Wout Van Aert.
 • Louis Heyens

  1 jaar geleden
  "Dat zag je vorige zondag in Hoogerheide: dat was mijn beste veldrit van het seizoen" sprak hij en toch was het de éérste keer dat ik hem NA de koers zo naar adem heb zien happen ... Moesten de Belgen niet gereden hebben om als "eerste Belg" aan te komen konden ze hem iets langer het vuur aan de schenen gelegd hebben. Hij is sympathiek en goedlachs en altijd een terechte winnaar maar elke koers moet gereden worden en een WK ...
 • Marc Devuldere

  1 jaar geleden
  Belgen moeten zich geen illusies maken Van Der Poel wordt wereldkampioen als hij geen pech kent.
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Indien hij in normale doen is gaat hij niet te kloppen zijn,het moet natuurlijk altijd gereden worden er kan van alles gebeuren.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart