Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Photo News

Mathieu van der Poel laat littekenweefsel weghalen aan de knie: “Logisch om het nu te doen”

VeldrijdenOmdat hij toch niet mag koersen, maakte Mathieu van der Poel van de verplichte rust gebruik voor een lichte operatie aan de knie. In het ziekenhuis in Herentals werd afgelopen zaterdag littekenweefsel weggenomen, ontstaan na een val op training in november.

64 reacties

 • dina van doren

  4 maanden geleden
  spoedig herstel champ en we zien er naar uit om je terug te zien fietsen tegen de andere champ prachtige duels dat willen we zien jullie zijn twee toppers
 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Jan Van Bavel , het doet pijn dat Van Aert zo sterk is momenteel , ik begrijp je reactie .
 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Mathieu is en blijft de beste renner in het veld. We hopen dat hij spoedig hersteld.
 • Antoine Van De Velde

  4 maanden geleden
  Wanneer gaat Patrick eens inzien dat Mathieu en Wout een zegen zijn voor elkaar ?
 • Karel Willockx

  4 maanden geleden
  Denk dat hij te veel wil ,en nooit meer op zijn gewezen niveau terug komt. Wout is slimmer en traint in de winter in het veld ,en zet alles op de weg ,en met resultaat.
 1. Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”
  Veldrijden
  13

  Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

  Eén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”
 2. Kersvers wereldkampioen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawatencross in Lille
  Veldrijden
  12

  Kersvers wereldkam­pi­oen Pidcock wil wel, maar komt niet naar Krawaten­cross in Lille

  Na zijn wereldtitel veldrijden gekscheerde Tom Pidcock dat hij zondag in Lille graag zijn regenboogtrui zou willen showen voor hij aan zijn voorbereiding op het wegseizoen begint. De Brit is momenteel op citytrip in New York, maar landt zaterdagavond in België, om al zondagavond naar de Algarve in Portugal te vliegen voor een stage. Crossen in Lille is dus in principe mogelijk. De organisator van de Krawatencross deed een bod bij het management van Pidcock, maar kreeg nog geen antwoord.