BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel heeft nog 5 weken om klaar te geraken voor het WK: “Er is geen reden tot paniek”

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft zijn eerste cross van het nieuwe seizoen niet gewonnen. Tot een duel met Wout van Aert is het ook niet gekomen. Er waren geen verrassingen in Dendermonde. Dat hoefde ook niet voor Van der Poel. Het WK is de enige wedstrijd die er voor hem deze winter toe doet.

17 reacties

 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Hij zal het wk wel winnen, Wout is daar wellicht nogeens niet aanwezig en een Pidcock zie ik in het veld nooit domineren eerder blijven plakken op een niveau net boven dat van Iserbyt.
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  De wekelijkse crossers mogen ook eens nadenken over hun voorbereiding ! Verdienen ze te gemakkelijk hun brood en zijn ze te vlug tevreden ? Er zijn er die we 1 of 2 x zien bvb op het BK en Wk en dan terug niet meer .
 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Lijkt me gevaarlijk om enkel daarop te focussen. Stel dat daar ook een tegen dan waarschijnlijk steengoede Pidcock rondrijdt. Het doemscenario van de olympische spelen duikt dan weer op. Ik hoop dat Wout niet kiest voor dat WK en het voorjaar met de klassiekers goed kan aanvatten.
 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Wat stelt het WK nog voor in het veld
 • Sophia de smet

  1 jaar geleden
  Verschil tussen een topper en een kermis renner is enorm !eigenlijk zouden Wout en Mathieu 1 minuut later moeten starten! Zal veel meer spektakel zijn