Mathieu van der Poel blikt vooruit op WK: “Sterkste renner zal snel vooraan zitten”

WK VeldrijdenVolgt Mathieu van der Poel zichzelf op als wereldkampioen veldrijden? Antwoord op die vraag krijgen we zondag. De Nederlander blikt nu al vooruit. “De sterkste renner zal snel vooraan zitten”, zei ‘MVDP’ toen hij nog op stage was in Spanje. 

17 reacties

 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Rik Vreys , VDPoel heeft in Overijse op 10 seconden teruggekomen en het was nog maar half wedstrijd .Bijgevolg heeft Van Aert dan ook gevallen ! Over twee jaar had Van Aert ploegproblemen en stond hij veel te zwaar en dan zijn val in de Tour . Wout is sterker dan ooit teruggekomen . Het wordt spannend .Wie de beste benen heeft en dan zonder tegenslag maakt een zeer grote kans .
 • Lucie Vervaeke

  1 maand geleden
  Goede en realistische prognose van Bart Wellens. Top kerel. Hij heeft volkomen gelijk dat Van Aert wint , zonder pech natuurlijk
 • Rik Vreys

  1 maand geleden
  Van Aert kan alleen winnen als Mathieu pech heeft zoals een lekke band. Zie Herentals, Overijse en een paar jaar geleden het WK in Luxemburg. En aangezien Mathieu dit seizoen meer heeft gewonnen tegen Van Aert dan verloren, gaat hem dat zeker niet in zijn hoofd zitten. Eerder andersom. Maar ja, een slimmerik zoals Wellens zal het wel beter weten zeker (sarcasme) ?
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Hij moet nog iets doen aan zijn collectie zilveren medailles. Hij heeft er nog niet zo veel.
 • dina van doren

  1 maand geleden
  het zijn zowiezo twee grote kampioenen maak er een spannende cross van en we zien zondag wel wie er wint
 1. De mysterieuze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”
  Veldrijden
  26

  De mysterieu­ze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”

  Godgeklaagd, was het, die lekke band van Wout van Aert. De enige, maar dan ook werkelijk de enige topper was hij die met een leegloper kreeg af te rekenen op het WK-parcours in Oostende. Onwaarschijnlijk, vindt ook ploegleider Jan Boven. “Je kan daar heel lang over doorpraten en blijven piekeren achteraf. Maar dat heeft geen zin. Zeker niet omdat Wout zelf niet precies weet waar en hoe het hem overkwam. Bij het opdraaien van de sintelbaan? Zou kunnen. Maar anderen hebben het over een plek eerder op het parcours. Wout kan er echt geen plaats op kleven. Voelde ook niet dat hij lek reed. Hij nam geen onnodige risico’s, deed geen gekke dingen.” Dat ene stomme steentje te veel, dus? “Brute pech, ja. Het is gebeurd. En dus moet je ’t een plekje geven. Maar feit is dat het Wout opzadelde met een frustrerend gevoel.”
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari